Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa britanică Editors va concerta la festivalul Summer in the City din Piaţa Constituţiei pe 19 august

concert bucuresti

Trupa britanică Editors re.vine în România, cu noul lor single „Heart Attack", lansat în premieră anul acesta, la festivalul Summer in the City din Piaţa Constituţiei, pe 19 august, potrivit news.ro.

„Suntem entuziasmaţi să îi avem pe Editors în line-up-ul festivalului Summer in the City. Trupa aduce cu un sunet inconfundabil şi o energie captivantă. Suntem bucuroşi să-i întâmpinăm pe scenă şi să le oferim fanilor noştri din România o experienţă muzicală de neuitat", a declarat organizatorul evenimentului, compania DD East Entertainment şi Marcel Avram.

Pentru videoclipul piesei, Editors au colaborat cu o echipă tehnică ce a utilizat Inteligenţa Artificială pentru a crea o experienţă vizuală de impact. „Suntem bucuroşi să revenim în România, unde suntem întâmpinaţi mereu cu entuziasm şi căldură de către fanii noştri. Cu noul album şi cu Blanck Mass alături de noi, suntem nerăbdători să împărtăşim această experienţă muzicală unică cu publicul din Bucureşti şi să aducem ceva nou şi special pe scena Festivalului Summer in the City", a declarat Tom Smith, solistul trupei Editors.

Trupa Editors are o carieră impresionantă de 17 ani. Toate cele şase albume de studio ale trupei s-au clasat în top 10 din Marea Britanie, dintre care două au ajuns pe locul 1, iar debutul lor, „The Back Room”, a fost nominalizat la prestigiosul Mercury Prize.

Trupa a fost cunoscută iniţial ca Pilot, apoi şi-a schimbat numele în The Pride şi Snowfield. În cele din urmă, membrii trupei s-au decis să se mute în Birmingham, sub titulatura care i-a consacrat, Editors.

La început, grupul era format din patru studenţi care s-au cunoscut la Universitatea Staffordshire din Stafford: Tom Smith (voce, chitară, clape), Russell Leetch (bas), Ed Lay (tobe) şi Chris Urbanowicz (chitară). Iar după plecarea lui Chris în 2012, Justin Lockey şi Elliott Williams s-au alăturat trupei pentru concertele lor live şi au participat la înregistrarea celui de-al patrulea album. De atunci până în prezent trupa Editors este formată din Tom Smith (voce, chitară, pian), Russell Leetch (bas, sintetizator, backing vocal), Ed Lay (tobe, percuţie), Justin Lockey (chitara principală), Elliott Williams (sintetizator, chitare şi backing vocal) şi Benjamin John Power (compozitor).

Albumul de debut, „The Back Room”, conţine melodiile „Munich" şi „Blood", premiate. Succesul a continuat şi pentru materialul muzical „An End Has a Start”, apărut în 2007, album care a ajuns pe primul loc în UK Album Chart şi le-a adus o nominalizare la BRIT Awards pentru cea mai bună trupă britanică. A fost un mare succes şi „The Weight of Your Love", lansat în 2013.

De asemenea, muzica Editors este pe coloana sonoră a filmelor din seria „Twilight”. Pe lângă albume premiate, trupa Editors s-a bucurat constant de turnee sold-out şi de apariţii la numeroase festivaluri.

La festivalul Summer in the City va concerta Robbie Williams, dar şi Calum Scott, Jason Derulo, Editors, Abby Roberts, Nicole Cherry, Eva Timush şi alti artişti din România.

Biletele pentru festivalul Summer in the City sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: SummerCity.ro şi IaBilet.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.