Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa britanică Status Quo va concerta la Arenele Române din Bucureşti pe 27 august 2019

festicket.ro
festival arenele romane

Trupa britanică Status Quo va concerta la Arenele Române din Bucureşti pe 27 august 2019, iar biletele vor fi puse în vânzare joi, scrie news.ro.

Status Quo este un grup boogie - hard rock britanic, înfiinţat în 1962 la Londra, de Francis Rossi şi Alan Lancaster. Iniţial, grupul s-a numit The Spectres, dar, după mai multe schimbări de componenţă, a adoptat numele The Status Quo la sfârşitul anului 1967 şi a devenit Status Quo în 1969.

Trupa britanică a lansat peste 30 de albume şi numeroase piese de succes, peste 60 dintre ele ocupând poziţii fruntaşe în topul din Marea Britanie. Cele mai cunoscute titluri dintre single-urile lansate de formaţia britanică sunt „Rockin' All Over the World”, „In The Army Now”, „Whatever You Want” şi „Come on You Reds”. Status Quo a primit, în 1991, un Brit Award pentru contribuţia adusă industriei muzicale britanice.

Citește și: Un lungmetraj inspirat de muzica lui Prince va fi realizat de Universal Pictures

Grupul a mai concertat la Bucureşti în 2012. Cel mai recent album al trupei, „Aquostic II – That's a Fact!”, a fost lansat în 2016.
În octombrie 2016, chitaristul Rick Parfitt a murit la vârsta de 67 de ani. În prezent, Status Quo înseamnă: Francis Rossi - voce, chitară, Andy Brown - voce, clape, chitară ritmică, John Edwards - bas, voce, Leon Cave - tobe, şi Richie Malone - chitară.
În 2010, Rossi şi Parfitt au primit însemnele Ordinului Imperiului Britanic pentru contribuţia la industria muzicală.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro şi au preţuri cuprinse între 119 şi 300 de lei, în funcţie de locul ocupat, la care va fi adăugată o taxă de 10 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.