Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa britanică 'The Cure' a anunțat ultimul album lansat de grup

allmusic.com
the cure

Noul album al trupei britanice The Cure, al 14-lea din carieră și primul după o pauză de aproape 11 ani, va fi ultimul material discografic lansat de grup, relatează contactmusic.net, informează Mediafax.

Citește și: DJ-ul american Marshmello a fost dat în judecată pentru plagiat de un producător rus - VIDEO

Afirmația a fost făcută de clăparul Roger O'Donnell, într-un interviu pentru postul de radio american Sirius XM. Muzicianul este convins că acest album va fi ultimul din cariera formației, deși recunoaște că a crezut același lucru și despre materialele lansate anterior.

O'Donnell susține că a discutat acest aspect și cu solistul Robert Smith. "I-am spus lui Robert, în urmă cu doi ani: 'Trebuie să mai facem încă un album, iar el trebuie să fie cel mai trist material făcut vreodată și cel mai dramatic'. Și cred că acesta va fi", a declarat artistul.

Roger O'Donnell a spus că noul material va fi unul memorabil. Acesta a menționat că atât el, cât și colegii săi au fost extrem de mulțumiți de noul album.

Declarațiile au venit după ce, în luna martie, solistul Robert Smith a confirmat că trupa va lansa un nou album. El nu a oferit însă detalii despre data de lansare și nici nu a dezvăluit cum se va intitula acesta.

Trupa The Cure va concerta pe 22 iulie în București, în Piața Constituției. Biletele se găsesc pe site-ul eventim.ro și au prețuri cuprinse între 220 de lei și 420 de lei.

În peste 40 de ani de activitate muzicală, The Cure a avut în componență mai mult de 13 membri, iar la evenimentul din București se vor regăsi pe scenă Simon Gallup - bas, Jason Cooper - tobe, Roger O'Donnell - clape și Reeves Gabrels - chitară, alături de celebrul solist Robert Smith.

Primul concert din cariera muzicală a trupei The Cure a strâns 1.500 de spectatori și a avut loc în 1978. Formația are la activ 13 albume de studio, cu vânzări de peste 27 de milioane de copii, mai mult de 40 de single-uri, multe materiale live, valoroase coloane sonore, fiind o sursă de inspirație pentru multe grupuri celebre.

La începutul anilor 1990, The Cure era una dintre cele mai populare trupe de rock alternativ din lume. În 1990, a primit un premiu Brit pentru videoclipul piesei "Lullaby", iar, în 1991, a primit un alt trofeu Brit pentru cea mai bună trupă. În 1992, formația a primit un MTV Video Music Award pentru "Friday I’m In Love".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.