Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa Gorillaz va lansa un nou album în aprilie, 'Humanz'

http://www.npr.org
Gorillaz

Grupul virtual Gorillaz a anunţat joi lansarea unui nou album, la 28 aprilie, oferind în avanpremieră un single care îmbină sonorităţile rock, hip-hop şi reggae, însoţit de un videoclip în care se regăsesc celebrele personaje animate, relatează AFP.

Proiectul exeperimental al britanicului Damon Albarn, fost cântăreţ al Blur, legendara trupă 'Brit Pop' din anii 1990, Gorillaz lansează prin 'Humanz' primul său album după 2011.

Citește și: Doliu în literatură: a murit unul dintre cei mai mari scriitori ai Estului Europei

Grupul a anunţat că va susţine vineri un concert la Londra pentru fanii care au pre-comandat albumul şi care au făcut o donaţie pentru Căştile Albastre, voluntarii care lucrează în Siria.

Mai mulţi pionieri ai hip-hop-ului, precum De La Soul, sau marea divă a R&B, Mavis Staples, colaborează la 'Humanz' care beneficiază de invitaţi prestigioşi aproape la fiecare dintre cele 14 piese (19 în ediţia specială) care compun albumul.

În primul single lansat joi intitulat 'Saturnz Barz', artistul jamaican Popcaan cântă în duet cu Damon Albarn.

Single-ul este însoţit de un scurt film de animaţie de 6 minute, postat pe YouTube în versiune 3D, în care personajele Gorillaz explorează o casă bântuită, anunță Agerpres.

Gorillaz şi-a făcut o întoarcere surpriză în ianaurie după mai mulţi ani de absenţă cu o piesă critică faţă de cultul banilor şi de noul preşedinte american Donald Trump, în ajunul învestirii sale. Intitulată 'Hallelujah Money', piesa este de asemenea inclusă în albumul 'Humanz'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.