Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa IRIS a rămas iar fără solist! Rafael merge pe alt drum

Rafael a lăsat liber postul de solist al formației Iris. A cântat timp de doi ani cu trupa

Deruta fanilor rămași fideli legendarei titulaturi rock se adâncește deoarece, înainte de Rafael, timp de un an, postul de solist l-a ocupat Tony Șeicărescu, în prezent la Direcția 5.

”Au fost doi ani cât o viață întreagă, plini de emoții, cu multe lucruri bune și rele, dar și o mare bucurie și onoare pentru mine să cânt pentru voi alături de niște oameni cu totul speciali, colegii mei din formația Iris. Subliniez că mă retrag în condiții de prietenie și mai ales de respect între noi, membrii formației , dar și față de voi, publicul din toată țara”, declară Rafael (39 ani) fără să sufle o vorbă de conflictul ce s-a adâncit între el și generația veche din gașcă, reprezentată de Nelu Dumitrescu, liderul grupului.

Orice schimbare s-ar efectua în componența trupei, istoria Iris se identifică cu Cristi Minculescu. El a plecat din Iris în 2012 și a imigrat în Germania dezamăgit că foştii colegi nu i-au înţeles problemele de sănătate, implicit ”ritmul” său fizic atenuat, în perioada de refacere de după operaţia de transplant de ficat pe care a suferit-o.

Rafael, pe numele lui real Paul Cătălin Ciobotaru, a precizat că va continua să cânte alături de fostii săi trupeți la următoarele evenimente, contractate cu multă vreme înainte de decizia luată. Apoi se va dedica propriului proiect solistic.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.