Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa Operators, live la București, cu un nou album, pe 20 septembrie

www.bzi.ro
concert

Trupa canadiană Operators își va lansa noul album, "Radiant Dawn", și în România, printr-un concert care va avea loc pe 20 septembrie, de la ora 21.00, în Club Control din București, potrivit Mediafax.

După un show antrenant la Electric Castle (17 - 21 iulie), canadienii de la Operators se întorc în România. Proiectul analog post-punk început de Dan Boeckner (Wolf Parade, Handsome Furs, Divine Fits) se află într-un amplu turneu de promovare a noului album, "Radiant Dawn".

Înființată în 2014, la Montreal, de Daniel Boeckner (Wolf Parade, Handsome Furs, Divine Fits), Devojka și Sam Brown (Divine Fits, New Bomb Turks), trupa Operators are în palmares un EP și un album de debut, "Blue Wave" (Last Gang Records, 2016), pe lângă recent apărutul "Radiant Dawn".

Citește și: Festivalul Película începe miercuri, la Bucureşti: Proiecţii, ateliere culinare şi dans - VIDEO

Lansat în luna mai a acestui an, la Last Gang Records, albumul "Radiant Dawn" conține nouă piese ce îmbină stilul analog post-punk cu timbrul inconfundabil al vocii lui Dan Boeckner, într-un peisaj sonor captivant, alert. Interludiile instrumentale nu fac decât să amplifice atmosfera distopică. Pentru fanii lui Boeckner, "Radiant Dawn" reprezintă o mutare logică, de anticipat, în cariera de două decenii a artistului ce reușește să surprindă în continuare cu infuzia de energie proaspătă. Tim Kingsbury (Arcade Fire) cântă la bas în piesa de final. Albumul a fost mixat de Arlen Thompson (Wolf Parade) și Napster Vertigo, care a și produs discul.

Concertul de la București al trupei Operators este organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay. Biletele, care costă 30 de lei, sunt disponibile pe Eventbook.ro și în club Control.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.