Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa Red Hot Chili Peppers plănuiește 'un mare concert' în Cuba (presă) - VIDEO

twimg.com
red hot chilli peppers

Trupa americană de rock Red Hot Chili Peppers plănuiește să susțină "un mare concert" în Cuba, unde membrii grupului au făcut o vizită pentru a pune la punct detaliile acestui spectacol, care ar putea avea loc în martie 2018, ca parte a turneului lor latino-american, au informat mass-media oficiale ale insulei citate de EFE.

"Prezența trupei Red Hot Chili Peppers la Havana este deja o posibilitate foarte apropiată de 2018. (Chitaristul Josh) Klinghoffer a fost acum o săptămână în capitala cubaneză pentru a discuta despre preparative și a dialoga cu diferiți artiști și muzicienii ai țării", notează miercuri publicația Cubadebate.

Potrivit presei, Klinghoffer — care a mai vizitat Havana în 2015 împreună cu rapperul și bateristul Quest Love — s-ar fi întâlnit săptămâna trecută în capitala insulei cu cunoscutul actor cubanez Jorge Perugorría și fiica acestuia, Anthuán Perugorría, membrii ai grupului muzical ''Nube Roja''.

Ca locație pentru concertul cubanez al trupei Red Hot Chili Peppers se are în vedere La Piragua, o esplanadă situată pe emblematica faleză Malecón din apropierea Hotelului Nacional, propice pentru găzduirea "unui show de mari dimensiuni".

În prezent rockerii "mențin contactul cu organizatorii locali" pentru a pregăti acest spectacol care are ca antecedent concertul istoric pe care Rolling Stones l-au oferit la La Havana în martie 2016, la două zile după vizita în insulă a președintelui de atunci al SUA Barack Obama și la care au asistat 1,2 milioane de persoane.

Trupa Red Hot Chili Peppers, înființată în California la începutul anilor 1980 ca răspuns la ''statu quo-ul'' muzical al epocii, sunt foarte urmăriți în Cuba unde rockul și-a pierdut deja stigmatul de "viciu capitalist" și "diversiune ideologică" pe care l-a avut la începutul Revoluției Cubaneze.

Citeşte şi: Expoziția 'Bucureștii sub ocupație', de joi, la Palatul Suțu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.