Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa rock Aerosmith a anunțat un parteneriat global cu Universal Music Group

Planet Rock
Aerosmith

Aerosmith şi Universal Music Group au anunţat un parteneriat global sub incidenţa căruia intră întreaga discografie a trupei americane rock, produsele promoţionale şi proiectele audio-video, informează News.ro.

Următoarele proiecte muzicale ale grupului vor apărea sub egida UMG, iar compania va lucra cu trupa pentru a dezvolta, produce şi distribui proiecte de televiziune şi alte tipuri de conţinut audio-vizual.

Potrivit anunţului, detalii legat de noile proiecte vor fi anunţate curând.

Anul viitor, toate înregistrările grupului - care erau împărţite între Columbia, ce ţine de Sony, şi Geffen de la UMG - se vor afla la o singură companie.

În plus, sub incidenţa acestui parteneriat, compania va avea acces la arhivele personale ale membrilor grupului - Steven Tyler (voce, chitară), Joe Perry (chitară), Tom Hamilton (bas), Joey Kramer (baterie) şi Brad Whitford (chitară) -, care vor ajuta activ la organizarea colecţiilor de muzică, fotografii, înregistrări video, jurnale şi setlist-uri.

În viitoarele lansări vor fi incluse înregistrări care nu au mai fost publicate până acum.

Aerosmith, înfiinţat în Boston în 1970, este unul dintre cele mai influente şi de succes grupuri rock americane din istorie, cu albume vândute în mai mult de 150 de milioane de exemplare.

Trupa a avut două perioade de mare succes, în anii 1970 - 1980 şi în prima jumătate a anilor 1990. Aerosmith a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, an în care a fost invitată să cânte în pauza finalei Super Bowl.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.