Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupul unui bărbat, găsit în valea unui pârâu -Victima ar fi mers la grădina pe care o avea în zonă şi nu a mai revenit- Poliţiştii încearcă să afle cum a murit

inecat scafandri barca

Trupul unui bărbat de 65 de ani din localitatea Cicăneşti, judeţul Argeş, a fost găsit, miercuri seară, în valea unui pârâu. Victima ar fi mers la grădina pe care o avea în zonă şi nu a mai revenit, iar poliţiştii încearcă să afle cum a murit, potrivit news.ro

”În seara zilei de 13 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că, în valea unui pârâu din localitatea Cicăneşti, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat”, a transmis, miercuri seaăr, IPJ Argeş.

Sursa citată a precizatb că la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş şi poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Curtea de Argeş.

”Din primele verificări, s-a stabilit faptul că bărbatul, de 65 de ani, din Cicăneşti, ar fi mers la gradina pe care o deţinea în apropierea pârâului Valea Urecheşti şi nu ar mai fi revenit la domiciliu. Acesta a fost găsit, căzut în vale, de către aparţinători”, a mai precizat Poliţia.

A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

”Din primele verificări, nu au rezultat suspiciuni. Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”, a mai menţionat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.