Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupul unui bărbat înecat în râul Mureş, scos din apă de pompieri

inecat scafandri barca

Trupul unui bărbat înecat în râul Mureş a fost scos din apă de pompierii din Târgu Mureş, marţi dimineaţa, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în municipiul Târgu Mureş pentru extragerea unei persoane înecate în râul Mureş, în zona străzii Barajului, echipajele ajunse la faţa locului constatând că este vorba de un bărbat de aproximativ 40 ani.

"La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o autospecială de stingere, o autospecială de muncă operativă şi barca pneumatică. Ajunse la faţa locului, echipajele au constatat faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de circa 40 de ani. La faţa locului a intervenit şi un echipaj medical din partea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Mureş, care a constatat decesul, bărbatul prezentând leziuni incompatibile cu viaţa", a precizat sursa citată.

Împrejurările producerii evenimentului vor fi stabilite de către organele abilitate în acest sens, a mai arătat ISU Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.