Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trust Motors, controlată de omul de afaceri Gheorghe Dolofan, poate achiziţiona compania care va prelua activitatea desfăşurată de Opel pe piaţa din România

consiliul concurentei

Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a autorizat tranzacţia prin care Trust Motors, controlată de omul de afaceri Gheorghe Dolofan, intenţionează să preia Opel Automotive R SRL, companie înfiinţată în scopul încheierii tranzacţiei preconizate, care va prelua întreaga activitate desfăşurată de Opel pe piaţa din România, anunță news.ro.

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Trust Motors SRL intenţionează să preia Opel Automotive SRL”, a informat autoritatea de concurenţă.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, arată autoritatea.

Citește și: Prima reacție a lui Silviu Mănăstire, după ce a fost confirmat cu coronavirus: Indiciul pentru forma ușoară de Covid este pierderea mirosului și gustului .

Trust Motors SRL, parte a grupului deţinut de Gheorghe Dolofan, desfăşoară activităţi de import şi distribuţie angro de vehicule noi şi piese de schimb.

Opel Automotive R SRL, entitate înfiinţată în scopul încheierii acestei tranzacţii, va prelua întreaga activitate desfăşurată de Opel pe piaţa din România, respectiv distribuţia angro de vehicule noi marca Opel, precum şi distribuţia angro a pieselor de schimb pentru marca Opel şi a pieselor de schimb pentru marca Chevrolet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.