Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tsitsipas, învins surprinzător de Struff în sferturi la Madrid (ATP)

Tsitsipas

Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas, numărul cinci mondial, a fost învins în mod neaşteptat de germanul Jan-Lennard Struff, numărul 65 mondial, cu 7-6 (7/5), 5-7, 6-3, joi seara, în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.705.780 de euro, potrivit Agerpres.

Tsitsipas, care venea după o finală jucată la Barcelona şi pierdută în faţa fenomenalului spaniol Carlos Alcaraz, a jucat o finală la Madrid, în 2019, când a fost întrecut de Novak Djokovic.

Pentru Struff, care a intrat pe tabloul la Madrid ca ''lucky loser'', este prima sa semifinală la un turneu ATP Masters 1.000, la 33 de ani.

Struff îl va înfrunta pe rusul Aslan Karaţev în semifinale, după ce acesta l-a învins în ultimul tur al calificărilor, cu 6-4, 6-2.

Tsitsipas, finalist anul acesta la Australian Open, a ratat o minge de set în primul act, la 5-4, apoi s-a ajuns în tiebreak, unde a condus cu 4-1, dar a cedat în cele din urmă cu 5-7.

Struff a obţinut a cincea sa victorie în faţa unui jucător din Top 5 mondial.

În celălalt sfert de finală de joi, Karaţev a trecut de o altă revelaţie a turneului din capitala Spaniei, chinezul Zhizhen Zhang, cu 7-6 (7/3), 6-4.

Cealaltă semifinală îi va opune pe Caros Alcaraz, numărul doi mondial şi deţinătorul trofeului, şi pe croatul Borna Coric (20 ATP).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.