Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tu le știai? Cinci trucuri de înfrumusețare cu ajutorul cafelei

cafea zahar

Este Ziua Internațională a cafelei. Studiile arată însă că delicioasa băutură are și efecte terapeutice, putând fi folosită cu succes în procesul de înfrumusețare.

"1.Șterge cearcănele

Dacă lucrezi într-un mediu stresant iar orele de somn sunt puține, în mod inevitabil te alegi cu cearcăne. După ce ți-ai savurat cafeluța, păstrază zațul. Lasă-l să se răcească, apoi aplică-l pe zona de sub ochi și ține-l 20 de minute. Cearcănele vor dispărea iar tu te vei simți pregătită pentru o nouă zi.

2.Curăță scalpul

La fel ca fața și corpul, scalpul are nevoie și el de îndepărtarea celulelor moarte. Aplică o jumătate de cană de zaț pe scalpul umed și masează 1 minut, cu mișcări circulare. Clătește-ți părul și folosește șamponul tău obișnuit. Aplică zațul de cafea de 2 ori pe lună, iar părul tău va fi mai strălucitor și mai sănătos.

3.Luminează fața

Pentru a prepara masca pentru față ai nevoie de lapte degresat și de cafea proaspăt măcinată. Amestecă ingredientele într-un bol, până obții o pastă omogenă. Aplică pasta obținută pe față și las-o să acționeze 20 de minute. Îndepărteaz-o cu apă caldă, după care folosește o cremă hidratantă. Cofeina stimulează circulația superficială și dă feței tale un aspect radios, strălucitor", scrie Click pentru femei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.