Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tuchel s-a rănit în timpul unui discurs motivaţional înaintea meciului cu Lazio

Thomas Tuchel

Antrenorul echipei de fotbal Bayern Munchen, Thomas Tuchel, s-a rănit la un picior în timpul discursului motivaţional dinaintea meciului cu Lazio Roma (3-0), în urma căruia campioana Germaniei s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Tuchel, care o va părăsi pe Bayern la finalul acestui sezon, a dezvăluit că a şutat într-o cutie, lovindu-se tare la degetul mare de la picior, în timp ce ţinea un discurs motivaţional în vestiar pentru a le insufla moral jucătorilor săi, care veneau după o serie de meciuri mediocre. Înaintea meciului de marţi, bavarezii câştigaseră doar unul din ultimele lor cinci partide în toate competiţiile.

''Discursul motivaţional dinaintea meciului m-a costat degetul mare de la piciorul drept. Am fost tratat pe loc, dar nu am avut curajul să scot pantoful, pentru că nu credeam că îl mai pot pune la loc'', a relatat Tuchel.

Tuchel a stat în timpul jocului pe bancă, iar echipa sa a câştigat cu 3-0, datorită dublei lui Harry Kane şi golul veteranului Thomas Muller.

''Ei (jucătorii) trebuie să se fi întrebat de ce am stat jos toate cele 90 de minute'', a adăugat tehnicianul german.

Bayern, care a câştigat precedentele 11 titluri consecutive, este cu 10 puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen în Bundesliga şi a ieşit din cursa pentru Cupa Germaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.