Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tucker Carlson a promis că îi va adresa lui Putin întrebări incomode, fără să menționeze tragediile de la Bucea, Mariupol sau despre Alexei Navalnîi

putin tucker carlson

Jurnalistul american care i-a luat un interviu liderului rus, Tucker Carlson, a promis că îi va adresa lui Putin o serie de întrebări incomode, dar nu a menționat nici măcar o singură dată în interviu tragediile comise de Rusia la Bucea, Mariupol și nici despre situaţia opozantului rus Alexei Navalnîi. În schimb, Putin a repetat cu obstinaţie în interviu cu o deosebită plăcere aceleași lucruri despre care el vorbeşte mereu, susțin jurnaliștii ruși din exil de la publicația Meduza.

Tucker Carlson, unul dintre cei mai populari prezentatori de televiziune din SUA, a publicat un interviu de două ore cu președintele rus Vladimir Putin pe site-ul său și pe rețeaua de socializare X, în noaptea de 9 februarie. Jurnalistul a sosit special la Moscova pentru a realiza acest interviu şi a fost primit la Kremlin, iar propaganda rusă l-a documentat la fiecare pas. Înainte de a realiza interviul, Carlson promitea că îi va adresa lui Putin întrebări incomode şi dure despre războiul din Ucraina, pentru a le oferi cetățenilor americani un tablou clar şi real despre acesta.

Putin însă i-a ținut o prelegere jurnalistului, în care a conturat propria sa versiune despre istoria Rusiei și a Ucrainei, iar la alte subiecte a dat răspunsuri de tip standard, deja bine cunoscute de toţi. Carlson nu l-a întrebat însă nimic despre crimele de război comise de exemplu de Rusia la Mariupol sau la Bucea, titrează publicaţia Meduza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.