Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Băluţă este foarte fericit la Brighton: 'Totdeauna am visat să joc în Anglia'

www.telegrafonline.ro
Tudor Baluta

Tudor Băluţă (19 ani) s-a transferat de la Viitorul la Brighton, în Premier League, echipă la care joacă şi atacantul Florin Andone (25 de ani), potrivit mediafax.

Citește și: Niculae Bădălău publică o imagine care îl bagă la bănuieli pe Liviu Dragnea, înainte de CEX-ul PSD

Echipa lui Gică Hagi şi formaţia engleză au făcut anunţul oficial în ceea ce priveşte mutarea, iar Băluţă, convocat şi de Cosmin Contra la echipa naţională mare a României, a oferit şi primele declaraţii după semnarea contractului cu echipa lui Chris Hughton.

”Sunt foarte fericit să fiu aici. Este o zi importantă pentru mine. Să fac parte din acest club este cea mai bună decizie pe care am luat-o. Sunt foarte fericit şi de-abia aştept să joc aici începând din această vară. Am ales clubul acesta pentru condiţiile de aici. Terenul de antrenament, staff-ul, prima echipă, stadionul. Totul este incredibil. Cred că am luat decizia bună”, a spus Tudor Băluţă, conform site-ului oficial al lui Brighton.

Mijlocaşul defensiv spune că a fost un vis de-al său să joace în Anglia: ”Totdeauna a fost un vis să joc în Anglia şi acum sunt aproape să fac asta. De-abia aştept să joc pentru echipă. Sunt un jucător versatil. Pot juca în apărare sau la mijloc. Cel mai important lucru este să mă dezvolt cât mai mult”, a spus Băluţă, pentru site-ul oficial al echipei unde va împărţi vestiarul cu Florin Andone.

Suma transferului lui Tudor Băluţă la Brighton s-ar ridica undeva la trei milioane de euro. Mijocaşul a fost crescut de Gică Hagi la Viitorul şi, din momentul când a fost promovat, a strâns 55 de meciuri, trei goluri şi o pasă decisivă. Transfermarkt îl cotează pe mijlocaşul român la 1,3 milioane de euro în acest moment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.