Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Buzatu: 'M-a șocat suma de bani uriașă, monstruoasă / Băi, tată, tu chiar ai luat 1,25 milioane de lei șpagă?'

digi24.ro
tudor buzatu

„M-a șocat suma de bani uriașă, monstruoasă”, a declarat Tudor Buzatu referitor la șpaga pe care ar fi luat-o tatăl său, Dumitru Buzatu, de la omul de afaceri Emil Savin. Mai mult, Tudor Buzatu a spus la Antena 3 CNN că tatăl său ducea o viață normală și sunt „șanse slabe” ca acesta să fi luat șpaga respectivă.

„Domniile voastre nu-l cunoașteți pe Dumitru Buzatu. Eu îl cunosc, știu cum trăia Dumitru Buzatu și cum făcea el lucrurile. Trăia o viață de om foarte normal...nu modest, modest înseamnă sărac. Trăia din pensie, din salariu, avea o fermă, avea un business. (...) Cum am putea avea următoarea conversație, să mă sune el pe mine și eu să-l întreb: băi, tată, tu chiar ai luat 1,25 milioane de lei șpagă? și el să spună: da sau nu”, a spus Tudor Buzatu, la Antena3.

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au respins, vinerea trecută, contestaţia depusă de avocatul lui Dumitru Buzatu faţă de măsura arestării preventive a acestuia, decisă în primă instanţă de Tribunalul Vaslui.

Fostul lider CJ Vaslui a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract. Banii au fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.