Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirila a răbufnit pe scenă: 'Îmi pare foarte rău, dar așa nu putem juca! Sunt nevoit să opresc aici spectacolul'. Ce l-a enervat pe actor

www.realitatea.net
Tudor Chirilă

Piesa „In a Forest Dark and Deep” din cadrul Festivalului Internațional de Teatru Nou era cât pe ce să nu se mai joace la Arad joi seara, cu toate că publicul se așezase deja pe scaune și spectacolul chiar începuse.

Actorii au jucat la nici un metru distanță de public, dar ceea ce l-a enervat pe Tudor Chirilă a fost sunetul click-urilor venite dinspre aparatele de fotografiat din sală.

Astfel, la aproximativ un minut după ce a început spectacolul, Tudor Chirilă a oprit brusc totul și s-a adresat publicului din fața lui, relatează specialarad.ro.

Scandal în guvernul Italiei, în plină campanie pentru alegerile europene - Migranți, debarcați fără aprobarea lui Matteo Salvini

„Îmi pare foarte rău, dar așa nu putem juca! Sunt nevoit să opresc aici spectacolul. Este extrem de greu să ne concentrăm în condițiile în care, de când am intrat pe scenă, auzim doar declanșările enervante ale aparatelor foto, pentru că fotografii nu au fost în stare să-și achiziționeze măcar un amortizor pentru sculele lor”, ar fi spus Tudor Chirilă, de pe scenă.

Cei în cauză erau doi fotografi acreditați la festivalul de teatru, notează sursa citată.

Spectacolul a fost reluat ulterior, fără alte incidente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.