Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă cheamă la BĂTAIE: 'Rămâi un papagal sinistru'

Tudor-Chirila-2013

Tudor Chirilă face ce face și atrage atenția asupra lui. Foarte implicat în ceea ce privește lumea politicii, deși nu face parte din vreun partid, Chirilă cere renumărarea voturilor după ce formațiunea sa favorită, USB, a pierdut alegerile locale la Sectorul 1 la un scor foarte mic. Chirilă și-a atras mulți adversari, iar unul dintre ei l-a provocat pe Facebook. Suficient pentru ca artistul să sară la bătaie și să-l cheme pe ”postac” la o confruntare în fața Teatrului de Comedie.

”Nu ma gandeam sa raspund, dar prostia trebuie semnalata cateodata:))) Oricum ai niste testicole mici, mici, mici cat identitatea ta.

Citește și: Țara în care premierul a decretat STARE DE URGENȚĂ din cauza sinuciderilor

Ca esti prost e evident. Ca nu stii sa scrii e evident. Ca esti prost crescut si needucat e evident. Ca esti fricos si comentezi anonim e evident. Esti previzibil, o carte deschisa, deci ma plictisesti. Iti las comentariile ca sa se mai distreze si prietenii mei.

Uite, poti sa vii maine la Teatrul de Comedie, sa mi spui toate astea in fata. Ai coaie? Am spectacol la 19. Le zic la poarta sa te lase. Ah, dar stai ca esti anonim:)))))

Citește și: Lovitura de teatru! Basescu abandoneaza PMP

Tot ce spui și împroști pe aici nu are nicio valoare atâta vreme cât n-ai identitate. Te aștept la teatru mânie să-ți văd fața și să aud că îmi spui în față toate dejecțiile pe care le arunci pe aici. Dacă nu te prezinți rămâi doar un papagal sinistru cu cont de facebook:) Până una alta eu am un nume, tu pari doar un amârât speriat cu tastatură. Iar mă apucă râsul:))))

Ce frumos vorbești:) Dar tot nu ne spui și nouă cum te cheamă pui de postac?:)))”, au fost replicile lui Chirilă pe Facebook.

Citește și: Antonescu o spune pe bune: A fost blat PNL – PSD!

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.