Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă, dezamăgit de liberali, după un proiect în domeniul Educaţiei: 'Tudor, o să ajungi să înțelegi că acum, totul este politic' (VIDEO)

tudor chirila

Tudor Chirilă vorbește într-un film postat azi pe Youtube despre refuzul politicienilor, indiferent de culoarea lor politică, de a face reformă în educație. Artistul consideră că este în avantajul lor menținerea unui sistem neperformant de învățământ, prioritatea acestora fiind ”conservarea puterii în mâinile lor”.

Implicat într-un workshop pe teme de educație, Tudor Chirilă, susțînător al schimbării puterii PSD-iste cu cea liberală, a apelat la ministrul Educației, Monica Anisie, dar și la vicepremierul Raluca Turcan, pentru a pune la punct planul de bătaie și a organiza evenimente educative în cadrul workshop-ului. Chirilă  a depășit limitele date de rolul său în cadrul proiectului și a ajuns la dezbateri cu cele două doamne amintite mai sus, dezbateri nu tocmai plăcute, notează ph-online.ro.

De fapt, Tudor Chirilă a ajuns să aibă "multe semne de întrebare" despre politicienii noi în momentul în care Raluca Turcan i-a spus că "totul se face politic, și tot ce ține de educație TREBUIE făcut sub umbrela 'România Educată'" - proiectul lansat de Klaus Iohannis. Cu alte cuvinte, nu mișcă nimeni în front fără avizul lui Iohannis, la fel cum nimeni nu are voie să își asume alte proiecte și workshop-uri educative în afară de președinte. Aici, Chirilă a avut primul semnal de alarmă.

Al doilea a venit atunci când tot Raluca Turcan i-a răspuns lui Chirilă că toți PSD-iștii vor fi înlocuiți de peste tot, inclusiv de la minister, Inspectoratele Școlare. Când artistul a întrebat-o dacă nu cumva ar fi mai bine să rămână în funcții cei care au demonstrat că sunt competenți și cei care au făcut lucruri bune, care au lăsat în urmă proiecte și rezultate de exeptie, Turcan i-a replicat că "Tudor, o să ajungi să înțelegi că acum, totul este politic și vor fi schimbați toți".

Concluzia pe care Chirilă a tras-o după experiență personală cu politicienii "noi" este una tristă și expusă în cadrul unui videoclip intitulat "România Needucată - o poveste de Tudor Chirilă", pe care va invităm să-l urmăriți mai jos. Momentul culminant începe de la minutul 13.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.