Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă reacţionează după violenţele din Piaţa Victoriei: 'Să nu intre într-un joc MURDAR'

tudor chirila

Artistul Tudor Chirilă a reacţionat imediat după ce protestul paşnic împotriva Ordonanţelor pe Justiţie din Piaţa Victoriei a fost deturnat de huligani. Cântăreţul condamnă huliganii şi spune că trebuie delimitat mitingul din Piaţă de acţiunea huliganilor.

Citeşte şi: BOMBĂ Cine ar fi deturnat protestul de la Guvern: O fostă soţie de milionar face devoalări

"Ceea ce se întâmplă în Piața Victoriei NU îi reprezintă pe cei peste 100000 de oameni care au protestat pașnic întreaga seară în București. Și nici pe restul de 200000 de oameni din țară. Cele câteva sute de huligani care aruncă cu petarde nu au de-a face cu sensul acestui protest. Nu știu cine sunt "galeriile" care sunt acum în piață, dar fac un apel măcar la galeria lui Dinamo al cărei suporter sunt să nu intre într-un joc murdar care să facă rău unui protest istoric. Mai știu că ticăloșii care au dat această ordonanță în dispreț față de un popor întreg nu s-ar da în lături de la nicio diversiune ca să poată mânji sutele de mii de oameni care se află în stradă pentru o Românie onestă.

Citeşte şi: Echipa de transmisiune a Antena 3 a fost ATACATĂ

Later edit.

Se pare că lucrurile se limpezesc și este clar vorba de o mână de huligani din galerii. Am fost trei ore la protestul din Piața Victoriei și am văzut oameni de toate vârstele, mulți copii, m-am întâlnit cu foarte mulți colegi actori.", a scris Chirilă pe facebook.

Citeşte şi: O nouă DEMISIE din cauza Ordonanţelor pe Justiţie: 'Nu pot gira asemenea acţiuni' / VIDEO

Şi asta nu e tot. Chirilă a revenit cu o nouă precizare la doar câteva minute mai târziu. "Asta este protestul la care au fost 100000 de oameni in seara asta si nu luptele de strada cu cateva zeci de suporteri din galerii.", a încheiat Chirilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.