Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă s-a dezlănțuit la adresa românilor și a PSD: 'În curând mândri că suntem români va fi mândri că suntem bolnavi'

www.realitatea.net
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă și-a arătat nemulțumirea față de români, care nu susțin protestele medicilor în privința salariilor. "Ăsta nu e atac la siguranța națională", se întreabă artistul pe pagina sa de Facebook.

"Mai tineti minte cresterile salariale PSD din sanatate? Ca ziceau ca ii aduc pe medici la nivel european? Hai ca nu e greu, era acum cateva luni. Luati de aici. Intre timp ei nu stau chiar degeaba, (C)iordache merge inainte cu legea care sterge interdictiile ANI aplicabile parlamentarilor in perioada 2007-2013. Astia nu vor DECAT sa fure si ne-o demonstreaza zilnic. Cand medicii vor iesi in strada in mod normal populatia ar trebui sa fie langa ei. Nu de alta, dar tre sa fii orb sa nu realizezi ca dupa medici urmeaza alte categorii profesionale. Doar ca n o sa iasa nimeni langa medici pentru ca asa suntem noi egoisti, ne “descurcam”, nu ne atinge pe noi. Solidaritatea este o forma inteligenta de egoism. Alte popoare au realizat asta mai demult.

Citește și: INS anunță dezastrul: Rata anuală a inflaţiei a urcat la CEL MAI MARE nivel din iunie 2013

PS. Cand faci totul ca sa ii obligi pe medici sa plece din tara, asta nu e atac la siguranta nationala? In curand mandri ca suntem romani va fi mandri ca suntem bolnavi. Gaseste PSD un avantaj si in boala.", a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.