Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă s-a enervat cumplit! Apel public al actorului: 'Dă-l dracu’ de telelefon, băi nene'

captura youtube
Tudor Chirila

Actorul Tudor Chirilă a semnalat, pe Facebook, lipsa de apreciere a unui spectator pentru actorii de pe scenă, la spectacolul "Căsătoria" de la Teatrul de Comedie. El a scris că "teatrul nu e cinematograf", ci locul unde "publicul se conectează cu actorii şi invers".

"Telefoanele mobile au apărut la noi prin '96. De atunci au trecut 28 de ani şi ele încă mai sună în sala de spectacol. Cum s-a întâmplat aseară (vineri, 2 februarie, n.r) la 'Căsătoria', la Teatrul de Comedie. Probabil că dacă era scena mea aş fi oprit spectacolul. Măcar pentru a-l face să înţeleagă pe proprietar cât de nasol e pentru un actor să-i fie întreruptă concentrarea. Aş mai adăuga că vedem feţele luminate de ecrane, că vedem, fără să ne dorim asta, telefoanele îndreptate spre noi filmåndu-ne şi aş zice că e urât, urât rău. Teatrul nu e cinematograf. Teatrul e un loc în care publicul se conectează cu actorii şi invers. Conexiunea asta este fragilă, firavă, uşor de frânt. Dă-l dracu’ de telelefon, băi nene, nu e nevoie să spui lumii că ai fost la teatru. Sau nu, poţi s-o spui, nu mai tre’ s-o şi arăţi. Poate în seara asta avem mai mult noroc. Tot la Comedie, tot la 'Căsătoria'", este mesajul actorului, apreciat de mulţi comentatori.

"Din respect pentru artişti şi pentru a evita situaţiile neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali. De asemenea vă rugăm să nu folosiţi telefoanele mobile pe durata desfăşurării spectacolelor. Este interzisă folosirea în sălile de spectacole a aparatelor de fotografiat, precum şi a celor de înregistrat audio sau video", este mesajul publicat pe site-ul Teatrului de Comedie.

Spectacolul "Căsătoria" este regizat de Andrei şi Andreea Grosu şi îi are în distribuţie pe: Tudor Chirilă, Mirela Zeţa, Liviu Pintileasa, Mihaela Teleoacă, Alin Florea, Dan Rădulescu, Bogdan Cotleţ, Smaranda Caragea, Silviu Debu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.