Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chiţu, de la CS Olimpia Bucureşti, a câştigat Cupa României la snooker, ediţia 2020

snooker

Tudor Chiţu, legitimat la CS Olimpia Bucureşti, a câştigat Cupa României la snooker, ediţia 2020, desfăşurată în weekend, la Centrul Naţional de Snooker din Bucureşti, potrivit Agerpres.

Tudor Chiţu s-a impus în finala seniorilor, fără frame pierdut, 4-0, contra lui Tudor Popescu, de la ACS Transilvania Braşov. Semifinaliştii Mihai Vladu (Olimpia Bucureşti) şi Maxim Ene (Aristocrat Bucureşti) au intrat în posesia medaliilor de bronz.

Citește și: Codrin Ștefănescu, vești despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece

La tineret, Cupa României a fost adjudecată de Mădălin Gal, care l-a învins cu 3-1 în ultimul act pe Mario Păun (CS Snooker Piteşti). În semifinalele tabloului au ajuns Tudor Muntean (Olimpia Bucureşti) şi Maxim Ene (Aristocrat Bucureşti).

Break-urile maxime ale competiţiei îi aparţin lui Mihai Vladu, care a atins performanţe de 70, respectiv 63 de puncte consecutive.

Competiţia s-a desfăşurat cu respectarea strictă a măsurilor de protecţie sanitară impuse de autorităţile medicale şi sportive. De asemenea, nu s-a făcut rabat de la preceptele utilizate pe plan internaţional, ţinuta jucătorilor fiind obligatoriu compusă din pantofi, pantaloni de stofa, cămaşă, vesta şi papion.

O nouă acţiune va avea loc la Centrul Naţional de Snooker în perioada 17-18 octombrie, când este programată o etapă din Liga Naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.