Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Polak, deputat PNL: Premierul României nu va fi schimbat pentru capriciile imature ale USR PLUS!

facebook.com
Tudor Polak

Deputatul PNL, Tudor Polak, îi critică dur pe partenerii de coaliție de la USR/PLUS și pe transmite că Guvernul României are multă treabă de făcut, că există un Program de guvernare comun și prin urmare ar trebui cu toții să muncească și nu să crească actulul conflict în intensitate. Florin Cîțu nu va fi schimbat din funcția de premier, a mai spus parlamentarul PNL pe pagina sa de Facebook:

”Am format această coaliție de guvernare cu cele mai bune intenții şi cu un plan de dezvoltare pentru România de la care nu ne permitem, în contextul crizei sanitare, să ne abatem. Avem o responsabilitate față de români.

Sunt sigur că fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a avut cele mai bune intenții, de asemenea. Unele dintre deciziile sale au fost controversate, însă nu acesta este subiectul pe care îmi doresc să îl expun.

PNL a făcut compromisuri pentru a accepta poziția partenerilor noştri de alianță, atunci când aceştia au avut aprecieri asupra persoanei propuse de Partidul Național Liberal pentru funcția de premier, lucru cu care, personal, pot spune că nu am fost de acord. Am fost deschişi la dialog şi am oferit mijloacele prin care USR să îşi spună punctul de vedere, de fiecare dată.

Asta atât timp cât românii nu au avut de suferit în urma acestui joc politic.

În punctul în care USR PLUS nu mai înțelege care sunt prioritățile guvernului, şi anume siguranța oamenilor şi comunicarea optimă interinstituțională, PNL nu va mai face alte compromisuri.

Florin Cîțu va rămâne premierul României, indiferent dacă USR PLUS îşi strânge jucăriile şi pleacă. Pentru că aşa este normal, civilizat şi responsabil.

Guvernarea nu este un joc de-a şoarecele şi pisica. Acest parteneriat pe care ni l-am asumat este un angajament față de români. Ceea ce face USR PLUS în acest moment este o evidentă lipsă de responsabilitate.

România nu se poate opri în loc de fiecare dată când în coaliția de guvernare apar frustrări şi neînțelegeri interne.

USR-PLUS are o datorie față de români şi se sustrage din nou.

Este un comportament imatur, pe care îl dezabrobăm.

Premierul Florin Cîțu a preluat responsabilitățile ministerului Sănătății până la numirea noului ministru. Nu ne putem împiedica în jocuri de putere şi orgolii personale. Trebuie să guvernăm pentru binele românilor, dincolo de orice alt interes politic.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.