Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Polak (PNL): `Avem AUR în Parlament. Din păcate, de joasă speță`

facebook.com
Tudor Polak

Grupul parlamentarilor AUR (Alianța pentru Unitatea Românilor) este criticat dur de liberali pentru atitudinea și ultimele acțiuni. Deputatul PNL, Tudor Polak, îi acuză pe colegii săi parlamentari AUR că sunt populiști, că dezinformează și că în definitiv nu au nici măcar ”bun simț politic” și trage concluzia că ” Avem AUR în Parlament. Din păcate, de joasă speță”.

Vezi și: Valeriu Gheorghiță anunță noul obiectiv: când vom ajunge la 100.000 de persoane vaccinate pe zi

”Atitudinea domnilor parlamentari AUR scoate la iveală talentul demagogic cu care critică la alții ceea ce tot ei răspândesc: discurs populist, dezinformare şi lipsa bunului simț politic.

Datoria pe care ne-am asumat-o la depunerea jurământului în Parlament, de a legifera în interesele românilor şi a țării, este neglijată prin fiecare replică deplasată cu care AUR vine să atace decizii adoptate pentru siguranța şi integritatea oamenilor pe care îi reprezentăm.

În timp ce o Europă întreagă caută soluții care să eficientizeze blocarea crizei epidemiologice, parlamentarii AUR, experți neatestați, emit judecăți de valoare personală despre recomandări medicale. Încalcă legea pe care au datoria să o reprezinte şi invocă scenarii fantasmagorice pentru a îndemna românii să-şi pună sănătatea în pericol. Este vorba despre campanii absurde împotriva purtării măştii de protecție în spațiile publice, despre efecte inventate ale vaccinului, testat şi atestat de Uniunea Europeană.

Să exploatezi teama şi îngrijorarea oamenilor într-o situație de criză înseamnă o manipulare crudă şi de prost gust.

Să te joci cu siguranța a sute de mii de români răspândind informații greşite şi periculoase este o atitudine nedemnă față de cei care ți-au acordat încrederea pentru a-i reprezenta cu competență şi onestitate.

Am văzut cum lideri ai acestei formațiuni politice se deplasează în Valea Jiului și cheamă minerii la București. Parcă jucăm cu toții în filme proaste din anii 90 regizate de Ion Iliescu.

Am văzut cum parlamentarii AUR votează multiplu la dezbaterea bugetului pentru anul 2021 în timp ce reclamă diferite abuzuri imaginare.

Oamenii serioşi muncesc. Colaborează în interesul cetățenilor pe care îi reprezintă, identifică probleme reale şi vin cu soluții legislative.

În rest, totul este mascaradă politică. Pe care AUR, aşa cum se vede, o preferă.”, susține Tudor Polak pe pagina sa de facebook.

Avem AUR în Parlament. Din păcate, de joasă speță. Atitudinea domnilor parlamentari AUR scoate la iveală talentul...

Publicată de Tudor Polak pe Duminică, 14 martie 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.