Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Pop, candidat propus de prim-ministrul desemnat Dacian Cioloş, a primit aviz negativ pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului

Cristi Șelaru
Palatul Parlamentului Casa Poporului

Tudor Pop, candidat propus de prim-ministrul desemnat Dacian Cioloş, a primit, marţi, aviz negativ pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului din partea Comisiilor reunite pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor şi Senat, conform agerpres.

În urma audierilor desfăşurate la Camera Deputaţilor, Pop a primit 9 voturi pentru şi 12 împotrivă, înregistrându-se totodată şi 4 abţineri. La audieri a asistat pentru scurt timp şi prim-ministrul desemnat Dacian Cioloş.

Membru al USR Plus, Tudor Pop (40 de ani) este deputat din anul 2016 şi până în prezent, fiind totodată membru în Comisia pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor. Absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a activat în trecut la câteva agenţii de publicitate.

Ministerul Tineretului şi Sportului este condus din 24 decembrie 2020 de Eduard Novak, campion paralimpic la ciclism şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.