Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Butoi a IZBUCNIT după cazul fetiței ucise de un pedofil olandez: 'Bă pedofililor, dacă mă auziți, nici în gură de șarpe nu veți scăpa'

digi24.ro
tudorel butoi

Tudorel Butoi, psiholog criminalist a vorbit despre moartea fetiței de 11 ani din Dâmbovița, care a fost găsită ucisă la două zile de la dispariție. Butoi spune că autoritățile din România nu vor avea probleme cu tragerea la răspundere a pedofilului olandez, care e principalul suspect în cazul morții fetei.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Primele IMAGINI cu micuța UCISĂ în mașina olandezului

"Eu am satisfacția că s-a identifcat suspicionatul rezonabil în situația aia. Din  punctul meu de vedere se va confirma prezența unui pedofil. Acest lucru îmi aduce aminte de anii 1990 când în România nu mai pridideau să vină ajutoare pentru copii de acest gen, iar patru dintre cei care au trimis au fost arestați pentru pedofilie.

Activitățile au fost probate și ei au făcut pușcărie aici la noi. (...) Olandezul a lăsat mașina aici cu o mulțime de probe, urme biologice. Lucrul acesta mă satisface. Pedofilul își consumă bioinstinctualitatea foarte repede, el nu are alte planuri privind relațiile cu un minor, nu are altceva de făcut decât să îl ucidă, cel mai adesea prin sugrmuare. Polițiștii noștri vor pleca în Olanda, se face comisie rogatorie. (...) Este un trend internațional anti - pedofili. Bă pedofililor, dacă mă auziți, nici în gură de șarpe nu veți scăpa. Este trendul impus de FBI.

Nu putem să arestăm așa cum vrem, pe oricine. La ora la care a fost audiat, mai existau zece suspecți. Nu putem să reținem așa pe cine vrem, cum vrem. S-au făcut cercetări, s-au eliminat suspecți",  a explicat Tudorel Butoi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.