Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Butoi: Rechizitoriul din cazul Caracal va ține și va trage închisoare pe viață acest Dincă

Gheorghe Dincă

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat, la Marius Tucă Show, că din punctul lui de vedere Gheorghe Dincă va fi condamnat la închisoare pe viață de către instanță, deoarece rechizitoriul este bine făcut, anunță MEDIAFAX.

„Este (Gheorghe Dincă, n.r.) un psihopat sexual fără frână. Nu are frână. Instinctul sexual este cel mai puternic - că este ministru, că esti față regală, că ești procuror, nu contează. Dacă nu ai frână interioară... Cine ți-o dă? Dumnezeu, educația, școala, etc”, a declarat psihologul criminalist la Marius Tucă Show.

Citește și: Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Tudorel Butoi a mai precizat că procurorii au construit un rechizitoriu puternic.

„Din punctul meu de vedere, va ține rechizitoriul și va trage închisoare pe viață acest Dincă, fără să ne antepronunțăm”, a spus Butoi.

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost condamnate la moarte din momentul în care s-au urcat în mașina lui Gheorghe Dincă.

Citește și: Florin Cîțu vine cu explicații! Cum se găsesc fonduri pentru anticipate, dar pentru majorarea pensiilor și alocațiilor nu

„Evoluția raportului victimă-agresor ar fi trebuit să dea acest semnal în momentul în care fetele, încă din mașină, nu au cochetat cu ideea actului sexual. Când Dincă s-a întâlnit cu aceste riposte, el trebuia să nu mai continue, dar când a continuat, le-a condamnat la moarte idiotul. Pentru că, dacă le scăpau în mediul social, fetele se duceau direct la parchet. A decriptat prost profilul (al fetelor, n.r.)”, mai spune specialistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.