Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, UMILIT la Iași - Bannere cu mesajul 'Mi-e rușine cu rectorul Toader', pe un camion care circulă trei zile prin oraș

Orange.ro.
Banner Tudorel Toader

Un camion acoperit cu bannere care conțin mesajul “Mi-e rușine cu rectorul Toader” a circulat, marți, prin Iași, iar apoi a fost parcat în fața Universității Alexandru Ioan Cuza, în cadrul unui protest al Asociației civice Reset, formată din absolvenți ai UAIC Iași, conform Mediafax.

Citește și: Adrian Năstase, complet DEZLĂNȚUIT la adresa lui Radu Banciu: 'Cap - de Porc, crize de demență în fiecare seară'

Fondatorul Asociației civice Reset Iași, Daniela Mitrofan, absolvent al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că timp de trei zile, în Iași, un camion, pe care sunt puse trei bannere care conțin mesajul “Mi-e rușine cu rectorul Toader”, va circula între orele 10 și 16, marți fiind prima zi de protest.

“Mașina este acum parcată în fața Universității. Sunt trei bannere puse pe mașină, pe toate este același mesaj. În calitate de absolvenți ai Universității am demarat acest protest inedit. Nu simțim că rectorul Tudorel Toader ajută Universitatea prin tot ceea ce faci în calitate de ministru al Justiției. Dacă va pleca din fruntea Ministerului se va întoarce la universitate. E de neacceptat. Ceea ce a făcut în calitate de ministru a fost să demoleze justiția independentă din România”, a declarat Mitrofan.

Aceasta a precizat că va încerca să ducă mesajul Asociației civice Reset în toate cartierele din Iași.

Daniela Mitrofan a afirmat că, inițial, a încercat să amplaseze panouri stradale însă toate firmele de publicitate din Iași au refuzat, astfel încât a ajuns să împrumute o mașină de la un prieten, iar pe acest vehicul a pus bannere.

Pe pagina de Facebook a Asociației a fost postat și un formular prin care se cere demiterea ministrului Justiției, acesta purtând fi semnat de ieșeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.