Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader aseamănă afirmația lui Augustin Lazăr cu cea a lui Klaus Iohannis: Nu poate să spună că s-a referit la altcineva decât la membrii Comisiei

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Ministrul Justitiei sustine ca procurorul general a avut proprietatea termenilor atunci când a folosit sintagma „inculpați de rang înalt”, facand o comparatie cu afirmatia presedintelui Klaus Iohannis referitoare la "penali", caz in care, spune Toader, autorul expresiei nu a fost un jurist. Ministrul mentioneaza ca admiterea contestatiei Inspectiei Judiciare de catre plenul CSM este o decizie fireasca.

„O văd într-o succesiune firească, pentru că CNCD a decis cu privire la altcineva o sintagmă asemănătoare faptul că este o discriminare. Acel cineva, autorul sintagmei, nu este jurist și ai putea să spui că nu a avut proprietatea termenilor. Dar în cazul nostru, procurorul general nu poate să spună că nu a avut proprietatea sintagmei „niște inculpați de rang înalt” și nici nu poate să spună că s-a referit la altcineva decât la membrii Comisiei, cum a încercat să acretizeze astăzi”, a declarat ministrul Tudorel Toader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.