Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, atacat dur după confruntarea de la CSM: 'A avut niște ieșiri de profesor mediocru de la țară'

captura TV
Lazar Toader

Realizatorul Tv Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre confruntarea care a avut lor la CSM între ministrul Justiției, Tudorel Toader, și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și despre faptul că CSM a dat un aviz negativ asupra cererii de revocare a procurorului șef al DNA.

EXCLUSIV Raportul prezentat de procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, în fața CSM

”Consiliul Superior al Magistraturii nu avea decât un aviz consultativ de dat și l-a dat, sigur cu un scor de hochei. (...) Laura Codruța Kovesi a scăpat basma curată după o partidă de un nivel tehnic scăzut. Nu a fost o discuție între două somități. Nici domnul Tudorel Toader nu s-a prezentat ca la examenul vieții sale, nici doamna Codruța Kovesi nu părea atât de exemplară în ceea ce a spus. Nici unul și nici celălalt nu sunt oratori, e adevărat. Ei nu au hipnotizat niciodată asistența prin cuvinte (...), dar nu au reușit să convingă nici în celelalte categorii pe care le aveau la dispoziție și ar fi trebuit să convingă”, a comentat Banciu.

”Domnul Toader, prea obosit după ce redactase un asemenea dosar (...) nu a mai avut rezervele naturale suficiente să vină și să-și reargumenteze poziția. A avut niște ieșiri, mai degrabă, de profesor mediocru de la țară. Doamna Kovesi, nici ea nu părea să fie chiar atât de montată precum poate ne-am fi așteptat. A dat aceeași replică pe care o dădea televiziunilor, cumva lipsită de substanță. Nu zic că nu era stăpână pe termenii generali, dar nici acolo nu a fost devastatoare”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.