Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, decizie de ULTIMĂ ORĂ cu privire la deținuți. Ce date solicită Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Inquam Photos/Octav Ganea
Tudorel Toader sedinta de guvern

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri, că a solicitat Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) să-i comunice o serie de date privind posibilităţile de valorificare a forţei de muncă în cazul deţinuţilor. 

"În vederea unei mai bune reintegrări sociale, precum şi a valorificării potenţialului uman existent în penitenciare, de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor am solicitat următoarele: numărul deţinuţilor apţi de muncă; disponibilitatea acestora de a munci în afara penitenciarelor; domeniile în care aceştia sunt pregătiţi să muncească; repartiţia pe fiecare penitenciar. Ulterior, în condiţiile legii, pe bază unui contract de prestări servicii, deţinuţii vor putea presta diferite activităţi lucrative", a scris Toader pe pagina sa de Facebook. 

Potrivit acestuia, se va asigura suplimentarea schemei cu personalul necesar pentru supravegherea deţinuţilor care vor opta să muncească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.