Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, declarații de ULTIMĂ ORĂ despre extrădarea lui Sebastian Ghiță

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Ministrul Justiției Tudorel Toader a dat luni ultimele detalii legate de extrădarea lui Sebastian Ghiță. Acesta a anunțat că va trimite noi documente în Serbia.

„Documentele solicitate se refereau la natura și conținutul faptelor săvârșite. Adică, modul de desfășurare a activității infracționale, pentru că știți că este și condiția aceea a dublei incriminări. Prin urmare, judecătorii din Serbia au solicitat suplimentar referiri cu privire la natura, conținutul, modul de desfășurare a activității infracționale. Documentele au ajuns la Ministerul Justiției săptămâna trecută. Ministerul Justiției a solicitat Curții de Apel Ploiești informațiile necesare. Le-am primit. Astăzi, vom primi de la Curtea de Apel Ploiești originalul documentelor respective și, în momentul în care le primim, le vom trimitem imediat în Serbia. Noi vorbim despre ceea ce au solicitat și răspunsul pe care l-am formulat. Sigur, dacă vor considera necesar să solicite și altceva, imediat vom răspunde.”, a spus Tudorel Toader.

Ministrul Justiției a adăugat că la finalul lunii martie va avea o întâlnire cu ministrul Justiției din Serbia, iar o discuție despre extrădarea lui Sebastian Ghiță va fi una „inevitabilă”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.