Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader explică de ce a respins candidaţii la şefia DNA. Referiri speciale la un procuror: 'Îmi pare rău să o spun, îl apreciez ca om...'

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Tudorel Toader, ministrul Justiției, a explicat marţi, 31 iulie, într-un interviu la DCNews, de ce i-a respins pe cei patru candidaţi pentru şefia DNA, în urma interviurilor de la Ministerul Justiţiei.

Vezi şi: Îţi vine să râzi în situaţii nepotrivite? Ar putea fi semnul unei boli grave

"Nu i-am respins, am constatat faptul că, prin programele manageriele, prin interviul la care s-au prezentat, prin modul în care și-au expus viziunea despre evoluțiile DNA, prin modul în care au răspuns la întrebările care au fost puse în interviu – nu au fost puține -, acest asamblu de măsuri, în viziunea fiecărui candidat, nu a creat membrilor Comisiei convingerea faptului că pot reforma DNA", a declarat ministrul Tudorel Toader.

Toader s-a referit în mod special la procurorul Marius Iacob, despre care a afirmat că îl apreciază, însă nu putea fi numit şef la DNA după ce a coordonat structura teritorială DNA Ploieşti.

"Pe de altă parte, și îmi pare rău să o spun, îl apreciez personal ca om – ca pe toți de fapt, dar la unul mă refer acum. Din moment ce în programul managerial scria că a coordonat zece servicii teritoriale, dintre care unul este serviciul Ploiești, în condițiile în care știm ce s-a întâmplat la Ploiești, nu putea fi ridicat la nivel de procuror șef al întregii direcții, pentru că i-am fi dat un certificat să facă la nivel național ceea ce s-a întâmplat la nivelul serviciului teritorial Ploiești", a mai declarat ministrul Justiţiei.

Vezi şi: Consumul de lichide nu este suficient. Ceaiurile care previn pietrele la rinichi şi cancerul renal .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.