Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader face o DEZVĂLUIRE EXTREMĂ despre Augustin Lazăr: Ce a făcut procurorul general cu dosarul violențelor din 10 august

Inquam Photos / Octav Ganea
jandarmi gaze

Tudorel Toader a realizat evaluarea lui Augustin Lazăr, evaluare realizată într-un raport de 63 de pagini, cu 20 de capete de acuzare. Printre acestea se află și o mutare neștiută pe care Lazăr o făcuse în cazul dosarului penal deschis în urma incidentelor de la mitingul din 10 august.

”O chestiune care e mai semnificativă. 10 august, protestul din Piața Victoriei. Se deschide un dosar pentru soluționarea evenimentelor. Dosarul e la Tribunal, apoi urcă la Parchetul General. Exista un ordin al procurorului general care spune că dacă iei un dosar de la tribunal și îl duci la Înalta Curte, nu poți să iei și un procuror să îl muți pentru că s-ar putea întâlni cu dosarul. Ce face? Ia câțiva procurori și îi mută. Apoi, cineva îl sesizează și anulează ordinul de mutare.

Citește și: Viorica Dăncilă a făcut anunțul! Când o să fie adoptat salariul minim

Când să o audiem pe doamna Florea, procurorul general a făcut o sesizare la IJ și a zis că trebuie să vedem profilul etic și moral al candidatei care are o sesizare la IJ. La procurorul DIICOT nu a făcut la fel.”, a declarat Tudorel Toader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.