Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader îl UMILEȘTE pe Augustin Lazăr: Se află într-o gravă eroare, plasând justiția, una dintre cele 3 puteri, în afara puterilor statului, deasupra lor

captura TV
Lazar Toader

Aproximativ 200 de magistraţi protestează duminică, în faţa Curţii de Apel Bucureşti, afişând pancarte cu "CSM nu are rol decorativ", "Respectarea avizului Comisiei de la Veneţia". Magistraţii au desfăşurat un protest tăcut.

După ce procurorul general al României, Augustin Lazăr, i-a felicitat pe magistrați pentru gestul lor care ”apără independența justiției”, ministrul Justiției, Tudorel Toader îl pune la punct.

Citește și: Teo Trandafir a vorbit despre salariul ei! Cât a câștigat aceasta

În plină procedură de evaluare a lui Lazăr, Toader spune că acesta se află într-o gravă eroare când afirmă că ”justitia este capabila sa isi indeplineasca rolul de a mentine echilibrul puterilor in stat”.

”Sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele !

Procurorul general ne transmite faptul ca" justitia este capabila sa isi indeplineasca rolul de a mentine echilibrul puterilor in stat" !

Procurorul general se afla intr-o grava eroare, plasand justitia, una dintre cele trei puteri, in afara puterilor statului, deasupra acestora !

Citește și: S-a aflat! Din ce motiv lipsește mierea românească din marile lanțuri de magazine

In ipoteza in care una dintre cele trei puteri isi incalca limitele constitutionale, echilibrul se restabileste de catre CCR, prin solutionarea conflictelor juridice de natura constitutionala !

In conditiile in care puterea judecatoreasca a fost parte a unor astfel de conflicte, este lesne de inteles ca nu isi poate judeca propria cauza !”, e mesajul lui Tudorel Toader.

Citește și: Florin Călinescu, atac dur la adresa lui Dragnea- Ce ar urmări acesta prin ”lovitura de stat” de pe 10 august .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.