Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, întrebat de OUG pe Codurile Penale cerute de PSD: Hai, să nu....Înțelegeți ce considerați că este corect

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader PSD

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, le-a spus marți jurnaliștilor, la Parlament, întrebat despre ordonanțele de urgență privind modificarea codurilor penală, cerute de CEX PSD, să înțeleagă reporterii „ceea ce este corect” din răspunsul său.

„Hai, să nu....Va raspund si intelegeti ceea ce considerati ca este corect. Intrebarea dvs comporta raspunsuri diferite, dupa cum ne referim la un control de constitutionalitate a posteriori fata de un control de constitutionalitate a priori. Diferentele sunt prevazute in Constitutie si sunt convins ca le stiti. Merg că ma așteaptă dna premier”, a spus Toader și a plecat în biroul lui Liviu Dragnea, unde se afla premierul Viorica Dăncilă.

Ministrul Justiției a fost întrebat de ce nu avem OUG pentru introducerea in Codurile penale a modificarilor care au fost declarate constitutionale de CCR si a modificarilor pe care CCR nu a fost sesizata si se prezuma ca fiind constitutionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.