Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, mișcare de ULTIMĂ ORĂ în dosarul casei pierdute a lui Iohannis: Anchetă la notarul care nu a înscris casa

Inquam Photos / Adriana Neagoe
Tudorel Toader

Ministrul Justiției Tudorel Toader cere anchetă la notarul Popa Cornelia, cea care nu a înscris casa lui Iohannis în Cartea Funciară, informează Antena 3.

Demersul lui Tudorel Toader vine după ce ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a făcut o revenire către Ministerul Justiției pentru a afla temeiul legal prin care statul a fost scos din cartea funciară a imobilului din Sibiu pe care Klaus Iohannis l-a pierdut în instanță.

„Ministerul Finanțelor a trimis către Ministerul Justiției o soloicitare vizavi de modul în care notarul de la Sibiu a acționat în anul 2016, întrebând dacă a fost temei legal pentru ca acel notar să suspende practic în cartea funciară statul român ca fiind proprietar al acelui imobil din Sibiu. Încă nu am primit un răspuns de la Ministerul Justiției. Chiar ieri am făcut o revenire către Ministerul Justiției pentru a ne transmite un răspuns la acea solicitare", declara Eugen Teodorovici, la Antena 3, la sfârșitul lunii august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.