Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader primește un mesaj acid înainte de CEx: 'Ar fi tardiv să-ți torni cenușă-n cap și să demisionezi! Nici remanierea nu îți mai salvează onoarea'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Președintele PMP, deputatul Eugen Tomac, i-a transmis miercuri, ministrului Justiției, Tudorel Toader, înaintea ședinței CEx al PSD și a dezbaterii moțiunii simple din Senat, că ar fi tardiv dacă ar demisiona și că ”nici remanierea nu-i mai salvează deminitatea”.

”Irelevantul Tudorel este astăzi dublu „ievaluat”. Pentru că a „păcălit” guvernul condus de neștiutoarea Viorica și nu a dat ordonanțele ticăloase, dar și pentru că Iordache i-a făcut deja treaba murdară în Parlament, #rezisTT Tudorel a devenit irelevant pentru „stăpânul Dragnea”. Ca să fie sigur că TT va fi aruncat din funcție ca o măsea stricată, Hoțul se năvălește asupra lui TT în cascadă. Tudorele, mai știi când îți transmiteam că ești doar un pion pe masa de șah a Lui Daddy și că atunci când nu-i vei mai fi de folos te va sacrifica fără remușcări? Eu te-am avertizat să ieși cu demnitate din mocirla în care te-ai complăcut atâta timp, însă ai refuzat. Acum ar fi tardiv să-ți torni cenușă-n cap și să demisionezi! Nici remanierea nu îți mai salvează onoarea”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Mesajul liderului PMP vine înaintea ședinței CEx PSD, în care s-ar putea vota remanierea lui Tudorel Toader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.