Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, reacţie sarcastică la criticile lui Augustin Lazăr: 'Nu am știut că procurorul general mi-a dat sfaturi azi-noapte ce să fac eu dimineața asta'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, l-a ironizat, luni seară, pe procurorul general al României și avertismentul transmis duminică noapte de acesta pe OUG pe legile justiției, precizând că nu a știut că Augustin Lazăr i-a dat noaptea sfaturi ce să facă dimineața.

"Nu am știut că procurorul general mi-a dat sfaturi azi-noapte ce să fac eu dimineața asta. Sâmbătă și duminică am fost la Iași, am ținut cursuri, în felul acesta nu am stat sub presiune, cu comentarii, atitudini pro contra, eu mi-am văzut de treburile mele. OUG nu e opera mea, este emisă de Guvern, eu ca ministru cred că este o OUG necesară corerentă, tehnică, bună. Nu aș spune că există o presiune externă, poate nici presiune internă, sigur că există gesturi de nemulțumire. Tu ca demnitar trebuie să ai tăria, rezistența să îți faci treaba corect, indiferent de nemulțumirile unora", a declarat Tudorel Toader, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Parchetul General a criticat, duminică seară, unele prevederi din OUG, avertizând că există pericolul ca acestea încalce ordinea constituțională. Ulterior, luni dimineață, Augustin Lazăr a criticat OUG pe legile justiției, precizând că acest act normativ va duce la îngreunarea soluționării unor dosare importante aflate pe rolul Parchetului General, precum cel al protestului de pe 10 august, având în vedere că delegările procurorilor aduși de la alte parchete să soluționeze cauzele vor înceta.

CITEȘTE ȘI: Parerea specialistilor: Spune-mi ce masina ai ca sa-ti spun ce personalitate ai – STUDIU .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.