Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, replică tăioasă pentru Augustin Lazăr: 'Decizia nu am luat-o din senin. Evaluarea în maximum 30 de zile'

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Ministrul Justiției Tudorel Toader a afirmat luni că evaluarea lui Augustin Lazăr o va face în maximum 30 de zile, iar decizia nu a luat-o din senin.

„Eu redau ceea ce spun de foarte multe ori. Nu comentez comentariile altora. Decizia de evalurea a procurorului general nu a venit din senin sau circumstanțial. Am observat de-a lungul timpului cum Ministerul Public s-a îndepărtat treptat de la rolul constituțional pe care îl are. Eu am observat cum activitatea Ministerului Public s-a îndepărtat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor și libertăților cetățenilor. (...) Voi face evaluarea în maxim 30 de zile. Voi prezenta public rezultatele. Eu n-aș spune acum că vor fi negative sau pozitive. Voi face o radiografie a activității manageriale desfășurate de către procurorul general și voi trage o concluzie. Decizia nu am luat-o din senin, nu a fost una datorată unor împrejurări.”, a spus Tudorel Toader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.