Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader s-a ținut de cuvânt - A PUBLICAT documetele promise în războiul cu avocații care fac oficii

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader PSD

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, s-a ținut de cuvânt și a publicat, pe Facebook, propunerile de la UNBR privind modificarea protocolului ce vizează onorariile avocaților. Toader susține că Ministerul Justiției așteaptă o justificare pentru înnoirea protocolului în care sunt stipulate onorariile percepute de avocații care fac oficii.

„Protocolul din 2008 a fost actualizat după 7 ani, după ce a trecut criza, adică în 2015, cu o majorare de 30%. Din 2017 se tot discută despre actualizarea acestuia, iar MJ tot așteaptă o justificare a propunerilor formulate. Atașăm propunerile formulate și nemotivate, primite de la UNBR!”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake'

Mai mulți avocați au protestat, luni, pe treptele Curții de Apel București, față de onorariile din oficiu care, spun ei, sunt cele stabilite din 2015 în cadrul unui protocol. Apărătorii spun că nivelul de trai din 2019 este mult mai ridicat și au dat exemplul magistraților, care au salariile mărite.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.