Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, săgeată acidă către Iohannis privind cererea de revocare a lui Augustin Lazăr: 'Perioada de așteptare ne-a cam edificat'

InquamPhotos/George Calin
tudorel toader

Ministrul Justiției Tudorel Toader a afirmat joi, la Antena3, legat de procedura de revocare din funcție a lui Augustin Lazăr, că nu poate decide dacă sesizează CCR sau nu, lansând totodată un atac la adresa lui Iohannis.

„Na, ce să zic. Perioada de așteptare ne-a cam edificat. Sigur, există o rezolvare pe cale naturală prin împlinirea mandatului și dacă cumva faceți aluzie la posibilitatea sesizării CCR (...) nu voi face decât să repet ceea ce am spus de mai multe ori faptul că ministrul Justiției nu decide dacă sesizează Curtea sau nu. Ministrul Justiției poate, ceea ce a făcut și în precedent, ca la solicitarea primului ministru, să redacteze draftul de sesizare a CCR cu un conflict”, a spus Tudorel Toader.

Pe 27 decembrie 2018, Tudorel Toader anunța că a transmis președintelui Klaus Iohannis cererea de revocare din funcție a procurorului general Augustin Lazăr.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.