Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, săgeţi către Iohannis: 'Băsescu era mai bine consiliat'

iohannis tudorel

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, afirmă că preşedintele Iohannis este consiliat mai prost decât precedentul preşedinte, pentru că are poziţii neargumentate, prezentate sec, pe când Băsescu avea un anumit "fler".

"Eram judecător la CCR și era o perioadă în care Curtea a fost solicitată cu probleme de mare rezonanță, impact social, economic, făceau miting, închideam geamul, când am dat decizia cu CNAS era miting, fotografiile noastre erau arse, mă uitam la Iași la tv, era incredibil când vedeai că fotografiile judecătorilor erau arse. Cineva din familia unui membru al Curții era în perimetrul respectiv și a vrut să cumpere fotografia dar să nu o ardă, dădeam decizii pentru societate. Era un personaj și atunci, dacă decizia îi convenea, judecătorii erau frumoși și deștepți, săptămâna viitoare dacă Curtea decizia dădea o decizie care nu îi convenea, era critic.

Președintele de atunci era mai bine consiliat decât cel de azi. Cel de atunci avea aun fler, simțea lucrurile, le prezenta într-o manieră credibilă. Cel de azi nu are această abilitate socială, sec și spune că nu sunt de acord, dar mă documentez. trebuie să fii documentat când dai o soluție. Nu am de unde să știu, că este cu voie sau fără voie, ca la bisercă, efectele sunt același. Indiferent de funcție, putem avea urechea aplecată către un sfat, altul să nu accepte astfel de consiliere că le știu eu pe toate", a declarat Tudorel Toader la Antena 3.

CITESTE SI: Câtă mișcare trebuie să faci pentru a încetini procesul de îmbătrânire a inimii .

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.