Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader 'se încălzește' pentru marele concurs privitor la șefia DNA: pe cine va numi în funcție ministrul Justiției

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Ministerul Justiţiei (MJ) organizează, în perioada 19 iulie - 25 august, selecţia în vederea numirii pe postul vacant de director la Institutul Naţional de Expertize Criminalistice (INEC). De asemenea, până la finalul acestei luni aspiranții la șefia DNA trebuie să își depună dosarele la Ministerul Justiției, apoi va avea loc marele concurs.

Citește și: Klaus Iohannis a SEMNAT: lovitură DEVASTATOARE pentru cei cu ajutor social

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul MJ, directorul şi directorul adjunct ai INEC sunt numiţi şi eliberaţi din funcţie prin ordin al ministrului Justiţiei, dintre experţii cu grad profesional maxim şi cu studii juridice care funcţionează în cadrul institutului. 

Experţii criminalişti din cadrul INEC, care îndeplinesc condiţiile prevăzute legale, pot depune cereri de înscriere la sediul MJ. 

Cererile de participare la selecţie vor fi însoţite de următoarele înscrisuri: dovada îndeplinirii condiţiilor prevăzute de lege pentru numirea în funcţie; un proiect managerial, care se va încadra într-o limită de 30 pagini; un CV conform modelului comun european; minim 10 lucrări întocmite în ultimii 5 ani. 

Experţii criminalişti participanţi la selecţie vor susţine, în data de 20 august, un interviu cu ministrul Justiţiei, care va fi sprijinit de secretarii de stat. 

Rezultatele selecţiei vor fi afişate la sediul Ministerului Justiţiei şi vor publicate pe pagina Internet a instituţiei până la data de 24 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.