Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader vorbește despre șansele Laurei Codruța Kovesi de a fi propusă procuror la Parchetul European: 'Eu nu știu că nu își mai dorește'

kovesi toader

Laura Codruța Kovesi ar putea ajunge procurorul Parchetului European! Este un zvon care a circulat intens pe când Kovesi era șefă la DNA și a început să fie reluat după revocarea ei. Tudorel Toader a dat de înțeles, marți seara, la România TV, că Laura Codruța Kovesi nu are nicio șansă de a mai fi propusă de el în vreun post de conducere a unei instituții.

”Nu știu dacă trebuie să vorbiți la timpul trecut pentru doamna Kovesi că își dorea. Eu nu știu, dacă știți dumneavoastră, că nu își mai dorește. Trebuie să urmăm aceeași procedură de selecție și desemnare a procurorului european. De principiu - nu pot recompensa pe cineva pentru greșelile pe care le-a făcut, cu speranța că pe viitor nu le va mai repeta. Categoric nu poate fi scoasă automat, precum nimeni nu poate fi introdus din oficiu, rămâne o competiție deschisă. Am vorbit despre procurorul european. Până la final de an trebuie să desemnăm procurorul propus de România, precum trebuie să desemnăm și judecătorul european. Nouă țări trebuie să desemneze un judecător în plus. Trebuie să desemnăm judecătorul care va deveni al treilea judecător la instanțele de la Luxemburg. ”, a spus Tudorel Toader.

Citește și: Românii și-ar putea lua adio de la voucherele de vacanță! Bogdan Trif a vorbit despre asta .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.