Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie pentru Tudorel Toader în Parlament - Moțiunea a picat

Ministerul Justitiei
Tudorel Toader

Plenul Camerei Deputaţilor a decis - Moțiunea simplă "Ministrul Justiţiei, un ministru de nota 4 (patru)", demers iniţiat de PNL şi USR, a picat. În plenul Camerei Deputaților au fost prezenți 282 deputați. Au fost 171 de voturi „împotriva” moțiunii, 99 voturi „pentru”, 5 abțineri, iar 7 deputați nu au votat.

Tudorel Toader a afirmat, la dezbaterile din plen, că pentru a reveni la normalitate în domeniul justiției este necesar ca recuperarea prejudiciilor să fie o măsură prioritară.

Referitor la acuzațiile Opoziției cu privire la vizitele exotice pe bani publici, ministrul Justiției a declarat că va prezenta situația deplasărilor din ultimii 5-6 ani de la minister.

Acesta a adăugat că niciun judecător sau procuror nu a recunoscut că a greșit când a trimis în judecată un om nevinovat. Precizările lui Toader au venit ca urmare a faptului că în textul moțiunii simple scrie că politicienii condamnați penal „se victimizează” și nu recunosc deciziile instanțelor.

Toader a mai afirmat, la dezbaterea moțiuniii simple, despre retroactivitatea OUG 92 care modifică Legile Justiției, aflată în procedură parlamentară și despre care a vorbit Opoziția, că toată lumea ar trebui să știe că această este lege civilă, deci nu poate fi aplicată pentru trecut.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.