Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudose, ATACAT dur de un fost ministru de finanţe în scandalul contului său bancar: 'Declaraţie IRESPONSABILĂ'

mihai tudose

Premierul Mihai Tudose a primit critici dure după ce a explicat recent care sunt motivele pentru care nu îşi ţine niciun ban în bancă. Unul dintre contestatari este şi fostul ministru de Finanţe din Guvernul Ponta, Ioana Petrescu. Fostul ministru susţine că declaraţiile premierului sunt iresponsabile şi riscă să transforme România "într-o ţară bananieră".

"După declarațiile periculoase care puneau sub semnul întrebării siguranța depozitelor in bancile din România, premierul revine cu un nou atac la adresa băncilor, declarând ca nu iti tine banii de salariu pe card din cauza comisioanelor ridicate practicate de bănci. Este o declarație iresponsabila, menita sa ne transforme intr-o tara bananiera. Avem cea mai scăzută rata de bancarizare din UE si o încredere foarte scăzută in sistemul financiar. Daca vrem sa fim precum celelalte tari dezvoltate economic din Europa, trebuie sa înțelegem ca sistemul bancar e indispensabil si tranzacțiile in numerar sunt de domeniul trecutului. Daca premierul vrea sa ne transforme in Zimbabwe, va continua atacurile la adresa sistemului financiar!
Una e sa sfatuiesti populatia sa cerceteze cu atentie piata inainte de a apela la serviciile bancare, fie ca este vorba de depozite, fie ca este vorba despre salarii, si alta e sa indemni efectiv oamenii sa renunte la tranzactiile bancare. Este extrem de grava aceasta iesire la rampa a premierului, care poate duce la un regres rapid al intregii economii romanesti.", a scris fostul ministru pe Facebook.

Citeşte şi: E OFICIAL! România, transfer MASIV de tehnologie americană-FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.