Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudose a dat cu tunul în ședința CExN în Cazul polițistului-pedofil: `Raportul lui Despescu este o vomă!`

www.patrika.com
dosar raport

Fostul premier, Mihai Tudose, a abordat extrem de dur Cazul polițistului-pedofil care a dus la scandalul dintre el și ministrul de Interne și apoi implicit la plecarea lui din funție. În cadrul ședinței Comitetului Național Executiv al PSD (CExN al PSD) fostului prim-ministru i s-a reproșat de mai mulți lideri ai partidului că în felul în care a acționat în acest caz a făcut să pară public că e de partea pedofilului.

LOVITURĂ DE TEATRU: Cine este 'omul negru' pe care îl acuză Dragnea că a deturnat guvernele PSD

Mihai Tudose a insistat că lucrurile nu stau deloc așa și i-a reproșat ministrului felul în care a acționat atunci când a cerut demisia șefului Inspectoratului General al Poliției Române. Mai mulți șefi de filiale au replicat că dimpotrivă prin felul în care a înțeles că acționeze cu privire chestorul Bogdan Despescu nu a făcut altceva decât să submineze autoritatea ministrului de Interne în fața subordonaților lui.

În cele din urmă fostul premier a explodat și le-a spus colegilor de partid că nu a ținut nici un moment partea șefului Poliției Române al cărui raport la calificat ca fiind ”o vomă”.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă RAPORTUL AICI

În acest moment ministrul Carmen Dan a dispus un control al Corpului de control al ministrului la IGPR. Nu este exclus ca după instalarea noului guvern din care este de așteptat actualul ministru să facă parte să urmeze o nouă solicitare către noul premier de revocare a chestorului Bogdan Despescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.